dilluns, 25 de maig del 2015

EL MOLÍ DELS MURRIS I SANT ANIOL DE FINESTRES

23 i 24 de maig 2015


Tenim tantes ganes de marxar i passar un cap de setmana amb la furgoneta que improvisem. Tenim clar que volem anar a la Garrotxa i buscant per internet, trobem les GORGUES DEL MOLÍ DELS MURRIS.

Marxem en direcció Sant Feliu de Pallerols, cap a Planes d’Hostoles per la carretera C-63. Després de l’últim semàfor ens fixarem en una carretera a mà esquerra que porta a el poble de Cogolls, on hi ha la senyalització del molí.


Agafem aquesta carretera i abans d’arribar a Cogolls, veureu una casa, un pont, després una altre casa i llavors una pista que fa baixada. Per allà s’arriba a un aparcament senyalitzat. Deixem el cotxe i comencem el camí que fa baixada direcció a la riera de Cogolls. Trobem un petit pont de ciment i allà juguem una estoneta a tirar les pedres al riu.
5 minuts més i ja trobem el fantàstic gorg. Ens dóna la impressió que allà a l’estiu s’hi acumula molta gent, doncs hi ha una terrassa tancada amb un cartell “Servei de Bar” que no ens agrada, semblava que havíem trobat el lloc perfecte per dinar, però no és així. Alhora, és un raconet bonic.




Tornem al cotxe i comencem a tenir gana. Agafem la carretera altre cop i decidim anar a menjar-nos els macarrons al poble de Cogolls. Petit i acollidor. Parem les taules i ens fotem un bon dinaret.

Amb la migdiada, no sabem on anar, després de rumiar i buscar cosetes amb el mòbil decidim anar a la font de les ENCIES. Però no ens hi podem quedar, així que continuem el camí i trobem un lloc fantàstic on passar la nit. A SANT ANIOL DE FINESTRES. Allà ens hi quedarem fins demà. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada